Hinauspalvelu

Käytössämme on kalusto henkilö-, paketti- ja kevyiden kuorma-autojen kuljettamiseen, myös mp:t ja muu kevyt kalusto saadaan kulkemaan. Käytössämme on myös nosturiauto jolla saadaan ajoneuvot vaikka ilman akseleita noudettua. Meiltä saat myös käynnistysavun ja pieni ensiapukin autoosi hoituu paikanpäällä, autamme sinua myös tarvittaessa saamaan oikeanlaisen avun ajoneuvollesi luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla. Mikäli autossasi on hinausvakuutus, voit hyödyntää sitä hinauspalvelussamme, mukana kulkee myös maksupääte joten tarvittaessa käteismaksukin hoituu kätevästi.

Varsinaista ympärivuorokautista päivystystä ei ole, mutta pyrimme olemaan käytettävissä 24/7, joten aina kannattaa soittaa!

 

Vaihtolavapalvelu

Voit tilata meiltä vaihtolavan pihaasi tai missä ikinä lavaa tarvitsetkaan. 

Tuomme lavan sinulle, ja kun olet sen täyttänyt rakennusjätteellä, risuilla, sekajätteellä ym, noudamme täyden lavan ja kuljetamme jätteet pois asianmukaisesti. 

Vaihtolavalla ja nosturin avulla siirrämme ja kuljetamme myös monenlaiset tavarat ja laitteet,  soita ja kysy!

 

Kierrätys

Otamme vastaan ja tarvittaessa noudamme metalliromut, akut ja romuautot. Romut toimitamme valtakunnallisesti toimiville kierrätysalan yrityksille, romuautosta toimitamme sinulle romutustodistuksen. Ostamme myös tapauskohtaisesti vialliset ja epäkuntoiset ajoneuvot.

Nyt romut pois nurkista!

Palvelut
gallery/img_20180518_153435
gallery/tire-114259_640